Geslaagd cadeau ideeën

Examen doen of afstuderen is een zeer spannende gebeurtenis en je wilt de geslaagde dan ook graag feliciteren met een mooi en persoonlijk cadeau. Natuurlijk kan je een bosje bloemen met een persoonlijk kaartje overhandigen maar wil je echt uitpakken, kijk dan eens naar onderstaande ideeën. Zo weet je zeker dat je de geslaagde gaat verrassen met een persoonlijk en uniek cadeau.

Een uniek en persoonlijk cadeau; het awardje!

Wil je echt uitpakken met een persoonlijk geslaagd cadeau? Kies dan voor een gepersonaliseerd awardje. Via awardje.nl kan je je eigen geepersonaliserde award samenstellen. Een awardje is een plexiglas plaatje dat op een houten standaard is geplaatst. Op het plaatje kan je je eigen tekst en eventueel een afbeelding of foto laten printen. Maak het zo persoonlijk als dat je zelf wil en de verras de ontvanger. Zo’n uniek en gepersonaliseerd cadeau wil iedereen wel krijgen. Leuk om te krijgen dus, maar zeker net zo leuk om te geven wanneer iemand zijn of haar diploma heeft behaald. Er zijn veel mogelijkheden om het awardje te personaliseren dus voor iedere geslaagde is wel een perfect awardje te vinden.

Snoep is altijd goed

Het klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar snoep is natuurlijk altijd goed. En nee, dan hebben we het niet over een willekeurige zak snoep. Verras d’r geslaagde met een prachtig boeket van diverse zoetigheden. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten snoep en chocolade zodat er altijd wel iets tussenzit wat voldoet aan je wensen. De snoepboeketten kan je zo groot maken als dat je zelf wilt. Kies je voor een bescheiden boeketje of pak je helemaal uit? Aan jou de keuze!

Tijd voor ontspanning met een relax- en ontspanpakket

Na een periode vol examens en uren studeren kan de geslaagde wel wat ontspanning gebruiken. Geef daarom een relaxpakket of ontspanningspakket cadeau. Zeker na een stressvolle periode gaat een dergelijk cadeau zeker gewaardeerd worden. Wanneer je er een persoonlijke boodschap bij voegt in de vorm van een kaartje weet je zeker dat je het perfecte cadeau te pakken hebt. Relaxpakketten zijn er in vele vormen, maten en samenstellingen dus afhankelijk van de wensen van de ontvanger heb je zeer veel mogelijkheden.

Geef een uitje of belevenis cadeau

Na het eindexamen of na het afstuderen kan het zijn dat je een andere weg gaat kiezen dan je studiemaatje. Je gaat elkaar misschien wel minder vaak zien dus wat is er dan leuker dan samen herinneringen maken. Geef een uitje of belevenis cadeau waar jullie samen aan deel gaan nemen. Ga bijvoorbeeld heerlijk samen uit eten, naar een pretpark of ga samen karten. Uitjes en belevenissen zijn volop te boeken dus kies iets wat jullie beide bij zal blijven. Herinneringen maken is misschien wel het leukste en belangrijkste dat er is, dus geef die unieke belevenis cadeau. Maak er een prachtig uitje van die jullie nooit zullen vergeten. Samen verder studeren of niet; dit cadeau pakken niemand meer af.

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die geslaagd is of die net is afgestudeerd? Zoek dan niet verder maar kijk eens naar bovenstaande cadeau ideeën. Geef een uniek en persoonlijk cadeau met een awardje of kies voor een heerlijk relaxpakket. Wil je liever groter uitpakken? Kies dan voor een gezamenlijk uitje of een gezamenlijke gebeurtenis die je cadeau geeft. Met een uniek cadeau steel je zeker de show. Of er nu een goede vriendin, vriend of collega is geslaagd; voor iedere geslaagde is het perfecte cadeau te vinden dat je met trots kan overhandigen.

Pedro Riley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven